21-08-03

Mijn mama

Lekker bij mama, daar lig ik nog het liefst. Ik kan altijd wat drinken. Ik lig lekker knusjes en mama spreekt altijd lief en zacht tegen mij. Mama zegt altijd dat ik haar vriendje bent, voor papa ben ik zijn jongen, voor oma-mama haar petoetjen of haar prinschen en voor opa-mama zijn 'euh'.
Nu ben ik heel veel bij mama omdat ik zo 6 tot 7 keer per dag/nacht bij mama ga om te drinken en dan mag ik nog altijd wat blijven nagenieten. Mama kan door die domme stokken nog altijd niet rondwandelen met mij. Maar toch probeert mama mij zo vaak mogelijk te verpamperen. Gisterenavond heeft ze mij een slaapzakje aangedaan. Ze dacht dat ik het koud zou hebben. Dat was ook wel zo. Papa denkt daar allemaal niet aan. Papa heeft het altijd warm. Papa is mama's stoof zegt mama.
Ik heb mama nog heel lang alleen. Mama gaat maar terug naar school in 2004. Maar op de school van mama hebben ze haar soms nu al nodig.
Op deze foto was ik net 6 dagen oud.

12:05 Gepost door Renaat Vinckier | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wat een schat van een baby! Lieve Benedicte en Steven,
De foto's van jullie kleine deugniet zijn ongelooflijk schattig.( 'k Zou er zo weer aan beginnen!)
Hopelijk gaat het nu al wat beter met de mama, want ik hoorde van Marleen Verdickt van het "ontkalkingsprobleem".Laat de gezinshulp maar draaien,he. Jullie moeten nu vooral genieten!
Nog een klein vraagje voor ik afsluit: hebben jullie ergens een geboorte-
lijst? Laat iets weten indien mogelijk, mag gerust per mail.

Alle goeds en tot binnenkort!
Griet

Gepost door: Griet Oste | 22-08-03

De commentaren zijn gesloten.