21-08-03

Met meneer Meert

Dit is een foto kort nadat ik was thuisgekomen in het nieuwe huis van mama en papa. De vreemde meneer bij wie ik daar zit is meneer Meert. Meneer Meert is een vriend van papa en mama. Vooral van papa, want met papa luistert hij zo een beetje naar dezelfde muziek. En af en toe gaan papa en meneer Meert samen naar een optreden. Meestal naar ouwe rakkers zoals Morrissey, Billy Bragg of The Fall . Eigenlijk zou papa nog naar meer optredens willen gaan, maar het kost allemaal geld en het is ook allemaal zo laat op de avond.
Meneer Meert draagt ook altijd gekke t-shirts of als hij geen t-shirts draagt, heeft ie meestal een streepjestruitje aan. Meneer Meert komt bij ons ook altijd Schweppes drinken. Meneer Meert staat zoals veel vrienden van papa en mama in het onderwijs. Meer zelfs hij staat in het hoger onderwijs, ergens in Gent voor journalisten en andere studenten die iets creatiefs willen doen met taal. Meneer Meert is dan ook wat een taalfreak. Meneer Meert speelt ook graag de Kolonisten van Catan. Dat heeft hij bij papa en mama geleerd.
Terwijl ik bij meneer Meert zat heb ik nog eens goed mijn darmen geperst. Alles wat ik nog binnen had van toen ik nog in de buik van mama zat is er dan uitgekomen. Dat was de laatste keer dat het fondant was nu is het meestal bleke mokka.

21:36 Gepost door Renaat Vinckier | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

fondant Dag Renaat, ik hoop dat tussen jouw fondant en meneer Meert enkel een temporeel en geen causaal verband is.

Gepost door: steven | 20-10-03

De commentaren zijn gesloten.