15-08-03

mijn vierwieler

Kijk eens hier, mijn eerste vierwieler. Papa en mama hadden van overal centjes en soms veel centjes gekregen en daarmee is papa gisterennamiddag naar de winkel van de geboortelijst geweest om die koets te kopen. 't Is net dezelfde als die van mijn nichtje. Eigenlijk is het bakje waar ik zo schoon lig in te slapen dat van mijn nichtje en moesten papa en mama alleen nog het onderstel en de inzet kopen. Papa heeft terwijl hij toch in de winkel was mijn geboortelijst afgesloten. Dus, wie nu nog een cadeautje van die lijst wil kopen is te laat. Nu ja, er is nog vanalles dat ik zou willen, maar dat moet je mij maar eens vragen (Renaat Vinckier).
Papa was gisteren niet gaan werken. Hij had een dagje verlof genomen om bij mama en mij te zijn. Maar eigenlijk ook om thuis te zijn als de timmermannen gingen komen. Papa en mama hebben namelijk een nieuw huis laten bouwen en gisteren hadden die timmermannen beloofd om te komen. Ze zijn natuurlijk niet gekomen. Papa zegt dat dat de fout is van die stomme aannemer Koen Meerschaert die alleen maar facturen kan sturen maar niet coördineren. Terwijl mama en papa vinden dat hij zich beter daarop zou toeleggen, want facturen sturen dat kan iedere boekhouder. Omdat ik bang was voor al dat geklop ben ik naar oma geweest. Daar heeft papa die koets in elkaar gestoken. Hij heeft er wel ferm bij gezweet.

11:46 Gepost door Renaat Vinckier | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

taalknobbel Zeg Benedikte en Steven, jullie zoontje is ook niet op z'n mondje gevallen hé!! Echt plezant om al z'n 'verslagen' te lezen (plezanter dan die van ons coördinatenoverleg, de stof is aangenamer hé). 't Wordt wellicht een echte talenknobbel net als z'n mama en papa!!
Tot binnenkort eens!!

Gepost door: Inge (IB) en co | 19-08-03

De commentaren zijn gesloten.