27-07-03

Hier ben ik

Hallo, hier was ik net geboren. Rond 6.30 begon plots dat vruchtwater rond mij weg te lopen. Papa en mama zijn dan snel naar het ziekenhuis gespurt. Papa moest wel heel voorzichtig rijden, want met al die bulten in de weg, je weet maar nooit. Ik heb mama nog in spanning gehouden tot 9 uur. Dan ben ik op de deur beginnen kloppen. Om 15.45 vonden de dokters dat dat genoeg geweest was en mijn mama begon zo plots deftig tegen mijn poep te duwen. En om 17.20 was ik buiten. Ik ben maar direct beginnen wenen. Dat hebben de papa's en mama's graag. Maar na halfuurtje ben ik al gestopt hoor. De vroedvrouw zei dat ik 3kg en 690gram woog, maar op zo'n weegschaaltje wou ik toch niet stil liggen.

23:01 Gepost door Renaat Vinckier | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

collega Hartelijk gefeliciteerd aan de gelukkige ouders!
Het zijn mooie fotos.

Gepost door: Christophe Ronse | 29-07-03

groentenwinkel Dat is geen spruit meer, dat is een kool! Het zal harde labeur geweest zijn voor Benedikte. Ook hard zwoegen voor de papa voor het uiterst geslaagde geboortekaartje. PROFICIAT.
Aan de foto's te zien, ziet het proefproject er zeer geslaagd uit maar we komen ons hiervan wel ter plaatse vergewissen.

An & Steven

Gepost door: an en steven | 01-08-03

Prachtig! Beste Steven en Benedikte,
Het ziet er inderdaad een stevig kereltje uit. Ik kom zo spoedig mogelijk op bezoek. Ik zal moeten oppassen: het ziet er me een hartediefje uit!
Mijn gelukwensen voor de ganse familie - leuk dat ik via jullie webstek mocht meegenieten - Erna

Gepost door: Erna Franchet | 01-08-03

welkom lieve kleine Renaat! Benedikte en Steven, een heel dikke proficiat met jullie zoontje!! Leuk om de foto's te kunnen bekijken en fijne commentaar erbij!! We komen jullie 'grote' schat wel 's van dichtbij bewonderen, na de eerste drukte...
Stel het goed met z'n drietjes!!
Liefs, Inge & Guy, Lien, Lore

Gepost door: Inge (IB) en co | 01-08-03

Welkom Renaat! Benedikte en fiere papa en de ganse familie: van harte proficiat met je gezonde Renaat! Hij kijkt nog een beetje verwonderd de wereld in maar is al goed ter tale! Geniet van jullie zoon en ik volg zijn groei en bloei op zijn webstek! Lieve.

Gepost door: Lieve en Julien | 01-08-03

Zalig! Zo'n mooi, heel apart moment Benedikte, het is je van harte gejeund! Dikke proficiat!

Gepost door: nonkel Reginald en tante Roos | 03-08-03

Zo een klein schatteken!!!! Beste Benedikte en Steven,
Van harte nen dikken proficiat met jullie knappe zoon Renaat.
Profiteer ervan, het is maar zo een korte tijd dat ze zo een klein babieken zijn en de tijd gaat zo snel. Zelfs zo snel dat wij jou niet eens gezien hebben met nen dikken buik!
We wensen jullie het allerbeste!
Yves, Tania, Maxime en Maurane

Gepost door: Yves, Tania, Maxime en Maurane Debersaques | 04-08-03

Proficiat ! Benedikte en Steven,
Bedankt voor het originele geboortekaartje (aan zoiets had ik zelf nooit gedacht) en een heel dikke proficiat met jullie flinke kereltje.
Hopelijk lukt het om eens met een aantal van de collega's samen op bezoek te komen (misschien ergens begin september, want nu is iedereen druk bezet...ah ja...'t is vakantie, dus dan is het ALTIJD drukker dan anders, hihi)
Vele lieve groetjes,
Ann

Gepost door: Ann thomas | 07-08-03

een late reactie Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige website. Nu kunnen we vanop het thuisfront meegenieten en kunnen we binnenkort kennismaken met de newborn baby. Langs deze weg eveneens een dikke proficiat aan de kersverse ouders. Wim Els Valérie en Arnaud

Gepost door: de Vandewallekes | 17-08-03

De commentaren zijn gesloten.